Basil

Latijnse naam

Icumum basilicum

Herkomst

Italië

Smaak

Frisse smaak van basilicum, licht gepeperd, vleugje zoetig

Past goed bij

Italiaanse keuken, zowel warme als koude gerechten, vegetarische gerechten, pesto, desserts

Voedingsstoffen

Vitamine A, C en K. Daarnaast is de basilicum plant rijk aan kalium, calcicum, magnesium en fosfor

Bewaaradvies

Buiten de koeling bewaren, in een ideale temperatuur van 12° tot 16 ° op een vochtige bodem

Houdbaarheid

Tenminste 7 dagen 

Beschikbaarheid

Het hele jaar

Bestellen

Developing top taste

Dé finishing touch voor gerechten

Zowel in smaak als uitstraling een krachtige toevoeging voor het gerecht

Lokaal, vertrouwd verbouwd

De Milligreens komen uit de Foodvalley in Barneveld

Duurzaam

Zonder bestrijdingsmiddelen, en in een 100% recyclebare verpakking geproduceerd