Latijnse naam | Raphanus sativus |
Herkomst | Nieuw-Zeeland |
Smaak | Pittige radijs smaak |
Past goed bij | Japanse keuken, koude visgerechten, vettige gerechten, salade |
Voedingsstoffen | Vitamine A, B1, B2 en C. Daarnaast is de radijsplant rijk aan magnesium, ijzer, kalium, natrium, calcium en fosfor |
Bewaaradvies | In de koeling bewaren, in een ideale temperatuur van 2° tot 7° |
Houdbaarheid | Tenminste 7 dagen (mits gekoeld) |
Beschikbaarheid | Het hele jaar |
Radish Purple
€2,60
Smaak:
Levendige, kruidige radijs aroma met sterke, verse grassige tonen en een intens diepe paarse kleur.
Combineert goed met:
Voeg een felle kleur en een frisse, pittige radijssmaak toe aan hartige gerechten. Deze micro-radijs past goed bij kaas, balsamico azijn, citroen, munt, komkommer, tomaat, olijven, knoflook, bieten, venkel en rosbief.
Gezondheidsvoordelen:
Wat zoek je? We hebben magnesium, kalium, calcium, vitamine C en voedingsvezels! heerlijk.